De EU.L.E.N.-SPIEGELS zijn 100% vrij van reclame en gefinancierd uit abonnementen, lidmaatschapsbijdragen en donaties. Geen advertenties, geen reclamefolders, geen kansspelen. Allen op deze manier blijft de onafhankelijkheid en de neutraliteit bewaard. Vakkundige en serieuze informatie heeft zijn prijs. U beslist, wie uw informatie betaald: de reclamejongens van Internet, TV of brancheorganisaties – of u als consument.


Eule PortraitDe EU.L.E. vereniging werd in 1994 opgericht op kasteel Gemmingen in de Kraichstreek, als vereniging tot nut van het algemeen. Het instituut stelt zich ten doel, de overvloed aan informatieve en tegenstrijdige aanbevelingen op het gebied van de voeding te analyseren en publiekelijk toegankelijk te maken. Voorop staat de wens naar onafhankelijke, van iedere ideologie gevrijwaarde, beschouwing van levensmiddelen, wetenschappelijke studies en voedingsadviezen.
Eule Portrait
Wetenschappelijk leider werd de even bekende, als strijdbare levensmiddelenchemicus Udo Pollmer. Sindsdien verzorgt hij de informatievoorziening van het huis, de EU.L.E,N.-SPIEGEL. Een interdiciplinair team vanuit de meest uiteenlopende vakrichtingen controleert de stroom aan droge informatie en transformeert die om tot puntige, voor iedereen goed leesbare artikelen. Zo kunnen samenhangen getoond worden die de lezers van EU.L.E.N.-SPIEGELS steeds opnieuw zullen fascineren.

Met een steunlidmaatschap, een abonnement of een donatie helpt u de EU.L.E. vereniging zijn onafhankelijkheid te bewaren! U draagt ertoe bij, dat de angstcampagnes van vandaag de dag, weerwoord geboden wordt.

Het huishoudelijk reglement van de EU.L.E. vereniging kunt u hier downloaden.